lopende band


De Machinesco. van Guangzhouhyunsang, Ltd is professioneel op de delen die van graafwerktuigHydraulic met inbegrip van de vervangstukken van de schommelingsmotor, de vervangstukken van de reismotor en hoofdpompvervangstukken behandelen. vervangstukken met inbegrip van cilinderblok, klepplaat die, palplaat, zuigerschoen, balgids, schoenplaat, lager, wrijvingplaat, plaat, lager scheiden, drijfas, swash plaat, toestelpomp, pomphoofd, motorhuisvesting. enz.Guangzhou Hyunsang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Guangzhou Hyunsang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1Guangzhou Hyunsang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2Guangzhou Hyunsang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3Guangzhou Hyunsang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 4

OEM / ODM

Onze Hoofdproducten: graafwerktuig hydraulische delen.

motorvervangstukken op verschillende modellen en merk zoals cilindervoering en zuigeruitrusting, injecteur, trapas, nokkenas, enz.

het verzegelen reeksen voor hydraulische cilinders, motoren, pompen, controleklep,

brekers, enz., met inbegrip van merk voor NOK van JAPAN, het wereldberoemde merk van Korea SJ, van SKF, van CFW, van PARKER, van KALMA, van HALLITE, van enz.

elektrodelen met inbegrip van sensor, stapmotor, alternator, aanzet, solenoïde, uitrusting, enz. toestel en reductiemiddelenvervangstukken,

hydraulische reismotor, schommelingsmotor, controleklep, hoofdpomp en de werkende cilinder sapre delen en de cabinevervangstukken.

Wij zijn echt, OEM en aftermarket en o.k. aan aangepaste productie voor uw nodig delen.:)


 


 

 

R & D

Wij hebben ons groot pakhuis en altijd met volledige voorraad voor uw nodig delen. onthaal aan contact.:)

Laat een bericht achter